Liselerarası müzik yarışmasından Bursa’ya 5 ödül


Gündem 29.06.2021 09:30:00 0
Liselerarası müzik yarışmasından Bursa’ya 5 ödül

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda kazananlar belli oldu.

İSTANBUL (İGFA) - İpananın 23.sünü düzenlediği Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışmasında bin 700 başvuru arasında finale kalarak büyük başarıya imza atan Bursalı liseliler beş ödülle döndü.

Bursa Özel Rasim Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi İcra Orkestra üçüncüsü, Özel 3 Mart Halil Güleç Fen ve Anadolu Lisesi’nden Nil Dönmez İcra Kız Solist ikincisi, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nden İpeksu Atalay Jüri Özel Ödülü ikincisi, Özel 3 Mart Halil Güleç Fen ve Anadolu Lisesi grup olarak Basın Özel Ödülü birincisi, Osmangazi Anadolu Lisesi’nden elektro gitarist Ayberk Güngör Bireysel Enstrüman birincisi oldu.

İcra dalı birincisi Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi, yarışmanın en büyük hediyesi olan İpana Müzik Odası’nı kazanırken, diğer kategorilerde dereceye giren gruplara ve öğrencilere muhteşem hediyeler verildi. 23 yıldır liselilere muhteşem ödüllerin dağıtıldığı ve liselilerin hayallerini gerçeğe dönüştüren yarışmada, yedi kategoride hem grup hem bireysel olarak ilk üçe girenlere nakit para ödülü kazanma fırsatı sunarak, liselilere toplamda 82 bin 500 TL nakit para ödülü dağıtıldı.


CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi
Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu
Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı