LÖSEV, 14 yıldır vekaleten kurban keserek, etini ailelere dağıtıyor


Gündem 3.07.2021 12:00:00 0
LÖSEV, 14 yıldır vekaleten kurban keserek, etini ailelere dağıtıyor

Türkiyede 2006 yılından bu yana vekâleten kurban keserek, etini 50 bine yakın kayıtlı ailelere dağıtan LÖSEV, 2021 yılı kurban dönemine ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

BURSA (İGFA) -1998 yılından bugüne Türk Halkının, kurumlarının bağışları ile Lösemi ve Kanser hastalarımıza, onların ihtiyaç sahibi ailelerine maddi-manevi ve sosyal destekler sunan LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, bugün Türkiye genelinde kayıtlı 50 binin üstünde lösemi ve tüm çocukluk çağı kanseri hastaları çocuk ve yetişkin kanser hastalarına destekler sunmaya devam ediyor.

Vekaleten kurban bağışı kampanyasını sürdüren LÖSEV’e Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak bağışlar gerçekleştirilebiliyor.


Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor