Lüleburgaz Belediyesinden YKS desteği

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz’da ikamet eden, sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav başvuru ücretini karşılama kararı aldı.


Gündem 9.02.2021 19:30:00 0
Lüleburgaz Belediyesinden YKS desteği

KIRKLARELİ (İGFA) - Koronavirüs salgınında gerçekleştirdiği desteklerle adından söz ettiren Kırklareline bağlı yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi önemli bir karara daha imza attı. Belediye, bu kapsamda Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren, ihtiyaç sahibi ailelerin evlatlarının YKS ücretlerini ödeme kararı aldı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği destekten Lüleburgaz’da ikamet eden, sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi salgını nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocukları faydalanabilecek. Çocukların sınav başvuru ücretlerini Lüleburgaz Belediyesi karşılayacak.

Vatandaşların söz konusu yardımlardan yararlanmaları için Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurmaları gerekiyor. Detaylı bilgi için 4445539 numaralı Lüleburgaz Belediyesi Çağrı Merkezi de aranabilir.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı