Lüleburgaz’da oda başkanlarından Başkan Gerenli’ye destek


Gündem 25.05.2021 23:30:00 0
Lüleburgaz’da oda başkanlarından Başkan Gerenli’ye destek

Kırklareliye bağlı Lüleburgaz’daki esnaf odası başkanları Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye destek ziyareti gerçekleştirdi.

KIRKLARELİ (İGFA) - Lüleburgazda samimi ortamda gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde bulunulurken oda başkanları, Lüleburgaz Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin yanında olmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Ziyaretten ötürü oda başkanlarına teşekkür eden Başkan Gerenli, “Lüleburgaz Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Gerenli oda başkanlarına katılımları için teşekkür ederken, “Lüleburgaz Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan ziyarette oda başkanları Lüleburgaz Belediyesi’nin geçmişte olduğu gibi bugün de esnafın yanında olmaya devam ettiğini ve bunu “Alan el veren eli görmeyecek şekilde” yaptığını belirterek destek mesajı verdi.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi