MAHMUT AĞUN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLMALAR


Yaşam 4.07.2022 09:58:00 0
MAHMUT AĞUN

Isparta Sağlık Sen İl Temsilciliği Adayı Mahmut Ağun, önemli açıklamalarda bulundu.

Aday Mahmut Ağun, "Değerli meslektaşlarım ,kıymetli yol arkadaşlarım pandeminin ağır yükünü çeken sağlık ve sistemin kahramanları! Isparta Sağlık-Sen sizlerin onurlu duruşu ile geleceğe emin adımlar ile geçiş yapacak. Sağlık senimiz zarar görmesin diye olanları yüzeysel geçeceğim. Seçim günleri erteleniyor, saklanıyor, askı yapılmıyor, delege sırası belli değil, geçim kaynağı sendika başkanlığı olanlara artık dur deme vaktidir. Genel başkanım ve genel merkez yöneticilerine derdimi anlatmaya sahanın özetini söylemeye artık Isparta değişim istiyor demeye çalıştık. Ama nafile kimse sesini usulsüz olaylara çıkarmıyor. Günlerdir başlayan seçim süreci herkesten gizli asılan seçim ilanlarını rastgele öğreniyoruz. Sağlık Sen neden demokratik seçimden kaçar. Sağlık-Sen nasıl usulsüzlüğe göz yumar.  Davası, şiarı kardeşlik ve hak mücadelesi olan Sağlık Sen Isparta şubesi başkanı ve yönetim kurulu üyeleri büyük bir hukuksuzluğa imza atıyor.

Değerli kamuoyu ve kıymetli yol arkadaşlarım genç dinamik ekibimizle sağlık çalışanları ile bir bütün bir vücut olmaya geliyoruz. Onlara inat Yarın Salı günü Şehir Hastanesi ve Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi seçiminde kazananın sağlık çalışanı olacağını hep birlikte göstereceğiz. Bende günlerdir sizleri ziyaret etmeye çalışıyorum, neden aday olduğumu ailemizi nasıl daha büyütür nasıl daha tek vücut oluruz onu anlatamaya çalışıyorum. Sabredin bütün engellere rağmen, Isparta'da seçim başından bu yana adaletsizlik, hakkaniyetsizlik üzerine kurulmuşken yılmadan usanmadan mücadele edeceğiz ve sizlerin desteği ile Yarın Saat 8.30 11.30 şehir hastanesine 15.00 17.00 Şehit Yunus Emre de mücadelemizin bayrağını dikeceğiz. Sevgili sağlık senimizin değerli üyeleri kavgamız sen ben değil artık biz olma zamanı!

IFrame
Mevcut başkandan hepinizin anayasal hakkı olan seçme seçilme hakkkı için delege sırasını nı bile öğrenemedik . Olsun herşeye rağmen Biz olunca neler olduğunu seçim sonuçları delege seçimleri sonuçlarında Başta Isparta ve Genel Merkez görecek! Kimse bizim kutlu yürüyüşümüze dur diyemez . Yıllardır unutulan ,yok sayılan sağlık çalışanları Evet Artık Sağlık Sen Var diyecek !

Gençliğim ile söz veriyorum hepiniz hakkını başta bize zorluk çıkaran hakkımızı çiğneyenlerinde hakları İçin mücadele için geliyoruz .

Yarın Şehir hastanesi ve Şehit Yunus Emre devlet Hastanesi daha  ne zaman seçimi olacağını bilmediğim  İl Sağlık Müdürlüğü seçimleri ile beraber İnşallah bu yanlış süreç sona erecekdir .

Isparta sağlık sen başkanı ve hukuksuzluğa imza atan yönetim kurulu üyelerini son kez bütün Sağlık sen üyeleri adına uyarıyorum Tarih sizi unutmayacak !

Saklı da, gizlide yapsanız bu seçimi artık yok sayılan, görülmeyen, Sesiz sağlık sen üyeleri kazanacak !

Bütün Sağlık Camiası adına bu yanlıştan dönmeye Sağlık Sen ailesinin nasıl büyüyüp değiştiğini görmeye sizleri davet ediyorum.


Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı
Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi
Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!
Aynı gece iki muhteşem konser Aynı gece iki muhteşem konser