Mahmut Tuncer, tanıtım için Kiliste

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Kilis Başkanı Hacı Hasan Polat davetlisi olarak bu şehre geldi.


Gündem 6.02.2021 15:00:00 0
Mahmut Tuncer, tanıtım için Kiliste

KİLİS (İGFA) - Türkücü Mahmut Tuncer ve Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Kilis Başkanı Hacı Hasan Polat ve Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilcisi Ziraat Mühendisi Güven Özdemirin misafiri olarak Kilisin Musabeyli ilçesine geldi. Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Kilis Başkanı Hacı Hasan Polat misafirlerini kurban keserek karşıladı.

Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Kilis Başkanı Hacı Hasan Polat ve Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilcisi Ziraat Mühendisi Güven Özdemir, Tuncer ve Sarıoğluna Kilisin ve Musabeylinin önemli geçim kaynaklarından Kilis Horoz Karası üzümü, kırmızı biber ve zeytinyağını tanıttı.

Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilcisi Ziraat Mühendisi Güven Özdemir yaptığı açıklamasında; "Her platformda Kilis tarımımızı anlatmaya devam ediyoruz. Bizlere ev sahipliği yapıp ağırlayan Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Kilis Başkanı Hacı Hasan Polat’a teşekkür ediyorum. Üretmezsek tükeniriz" diye konuştu.

Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Kilis Başkanı Hacı Hasan Polat ise yaptığı açıklamada, "Nazik daveti kırmayıp Musabeyliye gelerek bizleri onure eden ünlü sanatçı Mahmut Tuncere, Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Sarıoğluna ve tarım ve zirai bilgileri ile bizleri her zaman aydınlatan Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilcisi Ziraat Mühendisi Güven Özdemire ve yapmış olduğumuz toplantıya katılan herkese teşekkür ederim" dedi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı