“MAKÜ 2006 YILINDAN BU TARAFA BÜTÇEDEN ÖNEMLİ PAY ALIYOR”


Eğitim 16.12.2019 00:53:00 0
“MAKÜ 2006 YILINDAN BU TARAFA BÜTÇEDEN ÖNEMLİ PAY ALIYOR”

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2020 yılı bütçesi ile ilgili açıklamada bulundular. 

“MAKÜ 2006 YILINDAN BU TARAFA BÜTÇEDEN ÖNEMLİ PAY ALIYOR” 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurulduğu günden bu tarafa her alanda büyümeye devam ettiğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur; “13 yıl önce Dönemin Başbakanı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla kurulan Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz hızla büyümeye devam edecek. Üniversitemiz akademik başarıları ile adını duyurmaya devam etmektedir. AK Partimiz ve Hükümetlerimizin Üniversitelere destekleri devam ettiğini MAKÜ’ye daha fazla destekleri devam etmektedir. Meclisimizde kabul edilen Toplam Bütçesi 216.039.000 TL’dir. Üniversitemizin,YATIRIM BÜTÇESİ  ise 22.450.000 TL Olmuştur.Üniversitemizi Şantiyelerle Yeni Bölüm ve Birimlerin Açılması için Yatırımlara Devam Edilmektedir.Bu bütçelerle Burdur’umuzun gözbebeği olmayı sürdürecektir.Her Yıl Olduğu Gibi CHP Grubu HDP ile Üniversite Bütçelerine Karşı Hayır Oyu Kullandılar ve Üniversitemizin Bütçesinede CHP Grubu Hayır Oyu Kullandılar,Eğitim Kurumlarına Ayrılan Bütçeye Karşı çıkan Zihniyeti Milletimiz Yakından Görmektedir, şeklinde belirttiler.
Bütçe görüşmelerinde desteklerinden dolayı teşekkür eden Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Üniversitemize her zaman destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a,Bakanlarımıza ,Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz’a ve Üniversite Yönetimimize teşekkür ederiz. Kamuoyuna sevgi ve saygılarla” dediler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü