MAKÜ sivil havacılık topluluğundan önemli ziyaret


Eğitim 23.10.2019 16:55:00 0
MAKÜ sivil havacılık topluluğundan önemli ziyaret

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu havacılık alanındaki gelişmeleri incelemek, öğrencilerin öğrendiklerini pekiştirmek için Ankara iline Topluluk Akademik Danışmanı Ramis Onur Örük ve Topluluk Başkanı Rıza Adnan Uysal’ın öncülüğünde teknik gezi gerçekleştirildi.

Sivil Havacılık bölümü öğrencilerinin derslerde anlatılanları pekiştirmek ve Sivil Havacılık alanında oluşan gelişmeleri gözlemlemek için Ankara Esenboğa Havalimanı Hava Trafik Kulesi, hava sahası, terminal binası gibi alanlarda incelmelerde bulunan topluluk üyeleri öğle saatlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisine geçerek yasama yılıyla ilgili bilgi alarak, Gazi Meclisi gezme fırsatı buldular. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile Meclis Şeref kapısında hatıra fotoğrafı çekilen topluluk üyeleri Barış Pınarı Harekâtında görevli olan Mehmetçik için Milli Savunma Bakanlığının başlattığı “ Mehmetçiğe Selam Gönder “ destek çalışmasına Gazi Meclisten Asker Selamı göndererek katkı sağladılar.

TBMM ziyareti sonrası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne (SHGM) geçen kafile Genel Müdür Bahri Kesici ve ekibi tarafından karşılanarak SHGM’nin yapısı, çalışma sistemi ve işleyişi hakkında bilgiler alan topluluk üyeleri Sivil Havacılık öğrencilerinin sıkıntıları, SHGM’nin öğrencilerden beklentilerinin karşılıklı görüş alışverişini paylaşması sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu. Topluluk Başkanı Rıza Adnan Uysal’ın Teknik Gezi değerlendirmesinde; “ MAKÜ Sivil Havacılık Topluluğu olarak her geçen gün Üniversitemize, yaşamış olduğumuz şehrimize sivil havacılık camiasında tanıtım olarak çıkmış olduğumuz bu yolda güzel işlerle katkı sağlamak için özen gösteriyoruz ve bu çalışmalarımızın karşılığını misliyle alıyoruz. Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Sn. Bahri Kesici ile görüşmemiz ve bizleri dinlemesi, çözüm odaklı olması bizleri fazlasıyla memnun etti. Burdur MAKÜ’de Sivil Havacılık Bölümü ve Topluluğu var ve bir şeyler yapmak için heyecanları ve gayretleri mevcut söylemini duymak bizler için büyük mutluluk kaynağı. Teknik Gezimizde maddi ve manevi destekleri için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz ve çalışma ekibine, bizleri TBMM’de ağırlayan Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, TAV Esenboğa Yönetimine, SHGM Yönetimi ve personeline teşekkür ederiz.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!