Malatya Battalgazi Türk Kızılayına kan verdi

Türk Kızılayı’nın başlattığı kan bağışı kampanyasına Malatyada Battalgazi Belediyesi personeli de kan bağışında bulunarak destek verdi.


Gündem 12.02.2021 18:30:00 0
Malatya Battalgazi Türk Kızılayına kan verdi

MALATYA (İGFA) - COVID-19 salgınıyla beraber kan stoklarında yaşanan düşüş nedeniyle Türk Kızılayı tarafından Malatya’da “Kan ver Hayat Kurtar” sloganıyla başlatılan kan bağışı kampanyası devam ediyor.

 Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Battalgazi Belediyesi’nde kampanyaya destek için kan verme standı kuruldu. Kan bağışı kampanyasına belediye personelinin yoğun ilgi gösterdi.  Stoklarında salgınla birlikte oluşan sıkıntıyı Battalgazi Belediyesi olarak yakından takip ettiklerini belirten Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ise, “Biz her zaman Türk Kızılayımızın yanındayız. İnsan sağlığı her şeyin önünde ve bizler bunu çok iyi anlatan bir süreci yaşıyoruz. Kan bağışında bulunan personellerimize hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

  

 


Başkan Uzun makamını Karakuş’a devretti Başkan Uzun makamını Karakuş’a devretti
Çayırova’da 23 Nisan coşkusu Çayırova’da 23 Nisan coşkusu
Minik dostlarından Başkan’a; ‘’Teşekkürler Tahir amca’’ Minik dostlarından Başkan’a; ‘’Teşekkürler Tahir amca’’
Kayserililer,  Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı Kayserililer,  Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti