Malatya Battalgazinin kırsalı asfaltlanıyor

Malatyada Battalgazi Belediyesi, Çolakoğlu ve Yarımcahan Mahalleleri’ni güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmalarının startını verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki mahallede toplam 15 kilometrelik asfalt çalışmalarına başladı.


Gündem 14.03.2021 18:30:00 0
Malatya Battalgazinin kırsalı asfaltlanıyor

MALATYA (İGFA) - Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2021 yılı programı içerisinde yer alan Çolakoğlu ve Yarımcahan Mahalleleri’nde toplam 15 kilometrelik asfalt çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Mahallelerinde yıllardır asfalt sıkıntısı yaşadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Sıddık Erdilli, Battalgazi Belediyesinin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakini Mahmut Dağ ise, önceden çamur içinde olan mahallelerinin şimdiki konumundan dolayı Başkan Osman Güdere teşekkür etti

Yol medeniyettir. Yol hayattır sözünün Battalgazi’de gerçeğe dönüştüğünün altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2023 yılına kadar asfaltsız yolumuz kalmayacak dediklerini anımsatarak, bu kapsamda çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Amaçlarının ilçenin her yerinde konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmek olduğunu kaydeden Başkan Güder, "Geçen yıl 60 kilometre yeni imar yolu açmıştık. 100 km sıcak asfalt serimi, 180 km sathi kaplama ve 250 km temel alt temel çalışmasının yansı sıra diğer yol çalışmaları birlikte 150 milyonluk dev yatırımı ilçemizle buluşturmuştuk. Bu yılda rekor kırdığımız çalışmalarımızın üzerine çıkacağız. Battalgaziyi şanına, tarihine, kültürüne layık bir metropol ilçe konumuna getirmek için çalışmalarımı sürdüreceğiz demiştik ve öylede yapıyoruz. Yol medeniyettir. Yol hayattır sözünü Battalgazi’de gerçeğe dönüştürüyoruz. Battalgazi’de her koşulda halkının hizmetinde olan bir belediye var” diye konuştu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı