Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, esnaf odalarıyla bir araya geldi


Gündem 28.10.2021 15:30:00 0
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, esnaf odalarıyla bir araya geldi

Özmalatyalılar Yapı Kooperatifi, Malatya İhtisas Yapı Kooperatifi, Malatya Ağaç Sanatkârları Odası ve Malatya Mobilyacılar Esnaf Odası başkanları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

MALATYA(İGFA)- Yeni yapılacak olan sanayi sitesi çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunmak için Başkan Gürkan’ı makamında ziyaret eden oda başkanları, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Genel Sekreter Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcı Latif Okyay ve ilgili daire başkanları ve şube müdürleri de yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında bazı bilgiler veren Özmalatyalılar Yapı Kooperatifi Başkanı Şemsettin Alkan, “Yeni yapılacak olan sanayi sitesi için başkanımızla bir araya geldik. Başkanımıza bizlerle bir araya geldiği için teşekkür ediyoruz. Özsan Sanayi Sitesi esnafları olarak uzun süre arsa arayışları neticesinde arsa konusu çözüme kavuştu. Yeni kurulacak olan sanayi sitesinin inşaatının yapılıp bitirilmesi tek arzumuz" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Şehrin içerisinde kalmış olan sanayi sitelerinin şehrin dışına çıkarılmasıyla ilgili kanun hükmündeki kararnamenin çıkmasıyla 1 Temmuz 2017 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasından sonra yürürlüğe giren kararname çerçevesinde şehrin içinde kalan sanayi sitelerinin şehrin dışında uygun bir yere taşınması gerekiyor. Bu konuda gerek Özsan Sanayi Sitesi olarak diğer kooperatiflerimiz olarak toplam dört kooperatifimiz var bu konuyla alakalı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın önderliğinde arsa bulunması ve uygun koşullarla oraya taşınılabilmesi için çalışmalar devam ediyor" dedi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...