Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkandan gazetecilere ziyaret


Gündem 12.11.2021 18:00:00 0
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkandan gazetecilere ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC)’ni ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) Alanya'da yapılan 10 Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın’ı tebrik etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MGTC Başkanı Mehmet Aydın’a üst kurul yönetimine seçilmesinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Bu sıcak karşılamadan dolayı öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Mehmet Aydın Bey, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Başkanı olmakla birlikte üst yönetim kuruluna seçilmiş olması Malatya gazetecileri ve televizyoncuları açısından önemli bir anekdottur. Ben de inanıyorum ve güveniyorum ki Mehmet Aydın Bey Ankara’da genel kurulda da Malatya’yı Malatya’ya yakışır bir şekilde temsil edecektir" dedi. 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı