Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakan Özeri ziyaret etti

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özeri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ziyaret etti.


Gündem 6.10.2021 18:00:00 0
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakan Özeri ziyaret etti

MALATYA(İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara gezisi sırasında, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de katıldı.     

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Bakanı ile yapılan görüşmeyi değerlendiren bir açıklamada bulunarak, “Devletimiz Malatya’da birçok yatırıma imza atıp destek veriyor. Pandemi dolayısıyla eğitim ve öğretimin aksamaması için okulların kapalı olduğu dönemde bizler de Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yerelde Milli Eğitim İl Müdürlüğümüzle ortak çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların yanı sıra hem Bakanlığımız tarafından hem de Büyükşehir Belediyemiz tarafından birçok okul yatırımı gerçekleştirildi. Bu yatırımlara yenilerini eklemek için göreve gelen Sayın Bakanımızla istişarelerde bulunduk. Sayın Milli Eğitim Bakanımız da Malatya için müjdeler verdi. Şehrimize yapılan yatırımlardan dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Milli Eğitim Bakanımıza ve destek veren Malatya milletvekillerimize şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı