Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde şehitler anıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısında Gara ve Tatvan şehitleri anıldı.


Gündem 12.03.2021 12:30:00 0
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde şehitler anıldı

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Selahattin Gürkan, Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 asker için ve Garada şehit düşen 13 Mehmetçik ve sivil vatandaş için başsağlığı diledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan Başkan Gürkan, “Biz inançlarımız gereği diyoruz ki cennet annelerin ayağı altındadır. İslam öncesi Türk toplumuna baktığımız zaman kadın Kağan’ın yanında otururdu. Ama maalesef ülkemizde de kadına yönelik şiddet durmuyor. Nasıl bir aile yapısında yetişiyoruz, nasıl bir insanlık anlayışı içerisinde yetişiyoruz bu akıl ve mantığa sığacak gibi değil. Ailelerimizde çocuklarımızı yetiştirirken değerlerine bağlı, ülkesine bağlı ve insanlığa faydalı bir şekilde yetiştirmeliyiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken bazı maddeler bir sonraki toplantıya, bazı gündem maddeleri ise ilgili komisyonlara havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi bir sonraki birleşimini ise 12 Mart Cuma günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı