Malatya Büyükşehir Belediyesinden personeline altın tuğra hediyesi


Gündem 29.10.2021 13:00:00 0
Malatya Büyükşehir Belediyesinden personeline altın tuğra hediyesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığında çalışan Erkan Malkoç’un Turgut Özal Tabiat Parkında bulduğu altın tuğra sahibine teslim edildi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı bünyesinde görevli Erkan Malkoç, 24 Ekim Pazar günü Turgut Özal Tabiat Parkında, düğün çekimleri yaptıkları sırada altın tuğrasını düşüren çiftin tuğrasını bularak Turgut Özal Tabiat Parkı Güvenlik Şefi Rıdvan Tatarel’e teslim etti. 
Yapılan araştırma neticesinde altın tuğranın İbrahim Kılınç’a ait olduğu tespit edilerek, kendisine ulaşılıyor ve tuğra sahibine teslim ediliyor. 

Asgari ücretle çalışan ve kendi maaşının 2-3 katı değerindeki altın tuğrayı sahibine teslim etmenin mutluluğunu yaşayan Rıdvan Tatarel, bulmuş olduğu altın tuğrayı sahibine teslim etmenin huzuru içerisinde olduğunu belirterek, “Vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Her dürüst insanın yapması gerekeni yaptım” dedi. 
Görevli personele teşekkür eden İbrahim Kılınç ise, “Kaybetmiş olduğumuz altın tuğrayı bulan ve bize teslim eden arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Belki birçok insanın yapmayacağı bir davranış örneği sergiledi. Bu davranışın bütün insanlara örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 
 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı