Malatya Büyükşehir, TSE 45001 için eğitim çalışmalarına başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında 45001 kalitesi belgesi almak için belgelendirme çalışmalarının ilk aşaması olan eğitim çalışmalarına başladı.


Gündem 14.03.2021 17:30:00 0
Malatya Büyükşehir, TSE 45001 için eğitim çalışmalarına başladı

MALATYA (İGFA) - İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi 45001 belgesi belgelendirme çalışmaları, Malatya Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından eğitim çalışmalarıyla birlikte başladı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında bilgiler veren İş Sağlığı ve Güvenliği Birim Sorumlusu Cemil Bayar, Büyükşehirin iş sağlığı ve güvenliğine önem verdiklerini belirterek, "Vermiş olduğumuz önem üzerine İş Sağlığı ve Güvenliğini dünya standartlarına ulaşabilmek için 2018 yılında TSE tarafından almış olduğumuz OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Yönetim Sistemleri Belgesinin yüksek seviyeli yapısı olan TSE 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi için çalışmalarımıza başladık. Yaptığımız çalışmayla birlikte çalışanlara yönelik hastalık, yaralanma, kaza gibi işle ilgili riskleri belirlemeye ve önleyici tedbirler yardımıyla bunlardan kaçınma amaçlanmaktadır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin 6 olan belge sayısının yeni belgelendirmeyle birlikte 7ye yükseleceğini belirten Malatya TSE Müdürü Eraslan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini aldıktan sonra uluslararası standartlara göre çalışmalarını yürüttüğünü belgelendirmiş olacağını söyledi.  


Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor
Eti Maden personel alımı yapacak Eti Maden personel alımı yapacak