Malatya Büyükşehirden Hekimhan ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Basak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Gündem 27.09.2021 17:30:00 0
Malatya Büyükşehirden Hekimhan ziyareti

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahallelerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Basak Mahalle Muhtarı Halil Özmentatlı, “Sayın Başkanımıza ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemize çok büyük hizmetler yapıldı. Sayın Başkanıma yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Karadağ, “Basak Mahallemize yapılan Cemevi inşasında Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katkıları oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlik, beraberlik, uyum ve kardeşlik içerisinde çalışıyoruz. Biz hizmet için geldik. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet üreteceğiz. Bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımız var. Bizim işimiz her zaman hizmet hizmet” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında bir teşekkür konuşması yapan CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, “Yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Sayın Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında
Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması