Malatya Büyükşehire yardım teşekkürü


Gündem 29.10.2021 12:30:00 0
Malatya Büyükşehire yardım teşekkürü

İçişleri Bakanlığı tarafından Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgedeki çalışmalara destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve çalışmalara katılan personellere teşekkür belgesi gönderildi.

MALATYA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgesi, AFAD İl Müdürü Mustafa Türker tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teslim edildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak, yangın felaketi ve sel afetinde bütün birimleriyle ilgili alana anında intikal ttiklerini hatırlatan Başkan Selahattin Gürkan, "Vatandaşlarımızın yaralarının sarılması noktasında göstermiş olduğumuz çaba ve gayretlerden dolayı İçişleri Bakanlığımızın bize vermiş olduğu bu teşekkür belgesinden dolayı onur ve mutluluk duyuyorum.  Bu bizim görevimizdir" dedi.

 


Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor