Malatya’da Akça Mahallesi ilk kez asfaltla tanıştı


Gündem 18.06.2021 15:00:00 0
Malatya’da Akça Mahallesi ilk kez asfaltla tanıştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında Kale İlçesi Akça Mahallesinde yapılan çalışmalar tamamlandı.

MALATYA (İGFA) - Malatya’nın 13 ilçesinde yaptığı çalışmaları yoğunlaştıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarının gelmesiyle kırsal bölgelerde asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. Malatya’nın rakım olarak yüksek bölgelerinde de asfalt çalışmasını sürdüren ekipler, Kale İlçesi Akça Mahallesindeki çalışmaları tamamladı.

Kale ilçesi Akça Mahallesinde yapılan çalışmaları incelemek için mahalleyi ziyaret eden Başkan Gürkan’a, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, siyasi parti temsilcileri, daire başkanları ve muhtarlar eşlik etti.

Bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “Akça mahallemizde 7 km’lik yol çalışmasını yaptık. Bölgenin asfaltı 7 km olmasına rağmen zor ve rakımı yüksek alanda ekiplerimiz çalışmalarını yapıyor. Çalışmalarımızla birlikte bölge tarihinde ilk defa asfalt yol kazanmış olacak” dedi.

Yıllar sonra mahalle olarak ilk defa asfalta kavuştuklarını söyleyen Akça Mahalle Muhtarı Emir Gülçek, yapılan çalışmaların Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sayesinde olduğunu ve Başkan Gürkan ile ekibine teşekkür etti. Başkan Gürkan, asfalt çalışmalarını inceledikten sonra çalışmaları yapan personelle bir araya gelerek özverili bir şekilde çalışmalar yaptıkları için personellere teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!