Malatya’da dünya birincisi öğrenciden Başkan Gürkan’a ziyaret


Gündem 30.05.2021 15:30:00 0
Malatya’da dünya birincisi öğrenciden Başkan Gürkan’a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TÜBİTAK öncülüğünde Amerika’da düzenlenen Regeneron ISEF isimli Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ederek, SPIE özel ödül kategorisinde dünya birinciliği elde eden Feridun Balaban’ı makamında kabul etti.

MALATYA (İGFA) - TÜBİTAK öncülüğünde Amerikada düzenlenen  fuarda dünya birinciliği elde eden Feridun Balaban, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkanı makamında ziyaret etti. Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Kimya Öğretmeni Savaş Zafer Güler de katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, TÜBİTAK’ın ISEF’e gönderdiği birkaç projeden biri olan projenin gurur verici olduğunu kaydetti.  Öğrenci Feridun Balaban kazandığı bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ederek Dünya Birincisini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada,  "Feridun kardeşimizden gelecekte daha büyük başarılar bekliyoruz. Tekrardan öğrencimizin başarısını kutluyor, bu aşamaya gelmesinden gayreti olan anne ve babasını tebrik ediyorum" dedi. Ziyaret sonunda Başkan Gürkan, Feridun Balaban’a çeşitli hediyeler takdim etti.


Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı! Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti
Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi