Gündem

Gündem Haberleri

Malatya’da kaçak suya izin yok


Gündem 27.05.2021 18:00:00 0
Malatya’da kaçak suya izin yok

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı ekipleri Malatya’da kaçak su kullananlara göz açtırmıyor.

MALATYA (İGFA)- Kaçak su kullanımına ilişkin bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, “Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tarımsal sulamada büyük oranda artış yaşanmaktadır. Bu dönemde içme suyu bakımından vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması, kaynaklarımızın daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla kaçak su denetimi çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Çalışmalarımızın temel amacı kacak ve usulsüz su kullanımlarının önüne geçerek vatandaşlarımıza kesintisiz içme suyunu sağlamaktır. Kaçak su denetimleri vatandaşlarımızın faydasına olacaktır.  Vatandaşlarımız da ALO 185 Çağrı Merkezimizi arayarak bizlere usulsüz su kullananları ihbar edebilirler. Çalışmalar kapsamında Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz usulsüz su kullananları tespit etmek amacıyla dron destekli çalışıyor" dedi.


Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi  
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki! Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti