Malatya’da Mobil Plent Tesisi’ne ziyaret


Gündem 13.06.2021 18:30:00 0
Malatya’da Mobil Plent Tesisi’ne ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından özellikle Pütürge ve Doğanyol ilçeleri ile kırsal mahallelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak olan Mobil Plent tesisinde incelemelerde bulundu. 

MALATYA (İGFA) - Mobil Plent tesisinin üretime başladığını belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert,  “Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Daire Başkanlığı olarak Mobil Plent tesisimizi bu yıl Doğanyol ve Pütürge ilçemizin kullanacağı Pütürge Tepehan yol ayrımına kurduk. Mobil Plentimiz Pütürge, Doğanyol ve Tepehan bölgesindeki bakım, onarım ve asfalt çalışmalarının malzemelerini buradan karşılayacağız” dedi.

Pütürge Tepehan yol ayrımında bulunan Mobil asfalt şantiyesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Pütürge, Doğanyol, Kale ve Malatya genelindeki her köşede MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Yol ve Altyapı Daire Başkanlığımızın ekipleri yoğun bir çalışma içerisinde. Şehrimizin her köşesinde bulunan şantiyelerde ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Bir taraftan Mobil Plentimizle sıcak asfalt üretirken bir taraftan da statik kaplama ve yol açma çalışmalarımız devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde arıtma tesisleri, çöp aktarma istasyonları kurarak büyük bir hizmet atağındayız. Bu çalışmalarımızdan faydalanacak olan ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor