Malatya’da Selahattin Gürkan’dan Konaktepe mesaisi


Gündem 4.07.2021 13:30:00 0
Malatya’da Selahattin Gürkan’dan Konaktepe mesaisi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Konaktepe Mahallesinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyerek Konaktepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın iki yıl içerisinde asfaltsız, susuz ve kanalizasyonsuz hiçbir yerleşim yerinin kalmayacağını söylemesiyle birlikte, devam eden çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Malatya genelinde sürdürülen çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Gürkan, Kuluncak İlçesi Konaktepe Mahallesinde yapımı tamamlanan 10 km’lik asfalt çalışmasını inceledi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Gürkan’a, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Siyasi Parti ilçe başkanları, Daire Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.

İki yıllık süre dolmadan mahallelerindeki çalışmaların tamamlandığını söyleyen Konaktepe Mahalle Muhtarı Memet Arslan, “Mahallemiz 98 hane ama yaz aylarında 120 veya 130 haneye ulaşıyor. Yollarımızla ilgili sıkıntılarımız vardı. Sağ olsun başkanımız bu dönem gerçekten sorunlarımızı çözdü” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın verdiği sözleri yerine getirdiğini dile getiren Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, “ İlçemizin her noktasında çalışmalar var ve ilçemiz şantiye halinde” diye konuştu.

Başkan Gürkan’ın hiçbir ayrım yapmadan yatırım ve hizmetleri eşit şekilde yaptığını söyleyen Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “ Yüz senedir ilçelerimizde görülmeyen asfaltı vatandaşlarımızla buluşturdu. Selahattin Başkanımıza Kuluncak ve Hekimhan halkı adına teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Malatya’da yaşayan ve Malatya’ya gelen vatandaşların modern ve çağdaş belediyecilik anlayışını yaşamaları için çalıştıklarını dile getiren Başkan Selahattin Gürkan, “12 ilçemizin hepsine arıtma tesisi ihale ettik. Arıtma tesislerimiz yapılıyor. Verdiğimiz sözde iki yıl içerisinde asfaltsız, susuz ve kanalizasyonsuz hiçbir yer kalmayacak dedik ve inşallah bu yılın sonunda da bu hedefimizi gerçekleştireceğiz" dedi.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK