Malatya Darende esnafından Başkan Gürkan’a teşekkür


Gündem 30.06.2021 16:00:00 0
Malatya Darende esnafından Başkan Gürkan’a teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarete Başkan Gürkan’ın yanı sıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile şube müdürleri katıldı.

MALATYA (İGFA) - Malatyada Darende Sanayi Sitesinin var olan sıkıntılarının yapılan çalışmalarla giderildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Sanayi esnafımız kışın çamurda, yazın toz toprakta olmaları ve gelen araçların bakım ve tamiri ile ilgili çok sıkıntılar yaşanmaktaydı. Sanayi esnafımız bizlere taleplerini illeti.  Arkadaşlarımızda Sanayi Sitemizin her noktasını asfaltlamak için büyük gayret gösterdiler. Yapılan çalışmayla birlikte güzel, mümtaz ve temiz bir sanayi sitesi oldu" dedi.

Büyükşehir olarak sadece Sanayi Sitesinde değil Darende’nin her köşesinde çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Gürkan, "Biz göreve geldiğimizde birinci önceliğimizin vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma içerisinde olmasını sağlamak dedik. Şuanda vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde. Malatya huzur kenti hüviyeti içerisinde. Bundan sonraki hizmetlerde zaten bizim işimiz. Şehrin her tarafında hizmetler yapılıyor ve inkişaf ediyor. Malatya’nın yüzyıllık hizmet hamlelerinin bu dönemde yapılacağını ifade etmek istiyorum. Sanayide bulunan esnafımıza ve hemşerilerimize çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum. Cenabı Allah’tan bol kazançlar ve hayırlı rızıkları esnafımıza nasip etmesini niyaz ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Darende Sanayi Sitesi’ne yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan dolayı Esnaf Odası Başkanı Salih Soylu bir tablo hediye etti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı