Malatya Hekimhana kardeş belediyelerden 25 araç takviyesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbabanın girişimleri sonucunda CHPli Belediyeler tarafından hibe edilen 25 araç törenle Malatyanın Hekimhan Belediyesine teslim edildi.


Gündem 5.02.2021 14:30:00 0
Malatya Hekimhana kardeş belediyelerden 25 araç takviyesi

MALATYA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyada Hekimhan Belediyesi’nin araç filosuna eklenen yeni iş makinesi ve araçların teslimi nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, şehir şehir gezerek 25 yeni aracı Hekimhan halkının hizmetine sunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Vali Ağbabaya teşekkür etti.  CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, araç filosunun Hekimhan’a hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Turan Karadağın hizmet etmek için bürokratik çalışmaları başarıyla sürdürdüğünü ifade eden Bakan Kiraz, bu çalışmalara Milletvekili Ağbabanın da katkısı katkısının sonsuz olduğunu söyledi.

"MALATYAYA HİZMET ETMEK..."

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba törende yaptığı konuşmada, tüm belediyelerde yurttaşlar refahı ve hizmeti en çok CHP’li belediyelerden aldığını öne sürerek, "Hekimhan’a hizmet etmek benim boynumun borcudur" dedi. Ağbaba, belediyelere olan desteklerinden ötürü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e temizlik araçları için başta olmak üzere, parke taşları için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ya, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.  

Bu arada Hekimhanda altın arama sondajlarına da değinen Ağbaba, altın yüzünden köylerin durumunun içler acısı konumda olduğuna dikkati çekti. Altın madeni arama işinden kurtulmak için herkesin birlikte mücadele etmesi gerektiğini kaydeden Ağbaba, "Burada altının aranması tüm ilçeyi yok eder. Altın için siyanür kullanımı, insan yaşamını bile düşünmeyen bir faaliyettir. Meclis’te söyledim, burada da belirteyim; hak arama mücadelenizde her zaman yanınızda olacağım. Hekimhanlının doğa mücadelesinin neferi olacağım” diye konuştu.

Araç filosunun tanıtımından sonra Malatya Milletvekili Ağbaba, partililerle  birlikte esnafları ziyaret etti.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!