Malatya Kent Konseyi’nden tiyatro etkinliği


Gündem 6.07.2021 17:30:00 0
Malatya Kent Konseyi’nden tiyatro etkinliği

Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu sanat alanında yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda çalışma gurubu bünyesinde oluşturulan tiyatro ekibi tiyatro severlerin katılabileceği bir tiyatro kursu açtı.

MALATYA (İGFA) - Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu tarafından yapılan açıklamada; tiyatro sanatının günümüz dünyasında önemli bir yer teşkil ettiği, insanların tiyatroya her geçen gün daha çok merak duyduğu bu nedenle “Tiyatro Kursu” açtıkları belirtildi. Eğitim boyunca sahne eğitimi, oyunculuk eğitimi ve drama eğitimi gibi konu başlıkların da dersler verileceği ifade edildi.

Tiyatro Kursu Eğitmeni Ömer Faruk Acun,  20 kursiyerin katıldığı kursun tamamen ücretsiz olduğunu ve tiyatroya gönül veren herkesi tiyatro kursuna beklediklerini söyledi. Acun, kursların  Salı ve Cuma günleri 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Malatya Kent Konseyi binasında verileceğini kaydetti.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı