Malatya Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Kadın, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde başlatılan Masa Tenisi Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.


Gündem 4.04.2021 16:30:00 0
Malatya Masa Tenisi Turnuvası sona erdi
MALATYA (İGFA)- Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Sanat Sokağı içerisinde yer alan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. Masa Tenisi Turnuvası ödül töreninde dereceye giren gençlere ödüllerini veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, gençlerin bu tür aktivitelerle uğraşmasının önemine değindi. Daha sonra gençlerle tanışıp eğitim üzerine bir süre sohbet eden Genel Sekreter Yardımcısı Okyay, turnuvada dereceye giren gençlere ödüllerini verdi. Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren gençlerden birinciliği kazanan 1000 TL, ikinciliği kazanan 750 TL, üçüncülüğü kazanan 500 TL ve dördüncülüğü kazanan ise 250 TLlik ödül elde etti. Gençlik Merkezi bünyesinde 16-26 yaş aralığında merkezdeki hizmetlerden yararlananlar arasında gerçekleştirilen turnuvaya 61 yarışmacı katılım sağladı.

Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor