Malatya’nın kursları pandemi kuralları kapsamında devam ediyor


Gündem 29.05.2021 00:00:00 0
Malatya’nın kursları pandemi kuralları kapsamında devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, daire başkanlığına bağlı ve şuan aktif olarak devam eden kurs ve kursiyerlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MALATYA (İGFA)- Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, daire başkanlılarına bağlı olan aktif kurslardaki çalışmalardan Bahsetti. Amaçlarının meslek edindirme olduğunu ifade eden Katipoğlu, “Sağlık sosyal yardımların yanı sıra kadın, aile, gençlik ve sporla ilgili faaliyetlerimiz var. Şu an Pandemi süreci nedeniyle şartların el verdiğince pandemi kurallarını göz önüne alarak gerek hijyen gerek ise mesafe kurallarını ön planda tutarak, oradaki hizmetlerimiz devem ediyor. Aynı zamanda kerpiç evlerde Maldiana halı kursumuz var. İş-Kur vasıtasıyla kurslara katılanlar hem işi öğreniyor hem de gelir elde ediyorlar. Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde yeni başlattığımız Giysi Tadilatı kursumuz başladı. Bu alanda yeni meslek sahibi olan kursiyerlerimiz ailelerinin ve kendi ihtiyaçlarına cevap verecek düzeyde olacaklar. Tabi bize bağlı olan birimlerde diğer mesleki kurslarımız da devam ediyor. Kursiyerlerimiz belli bir aşamaya geldikten sonra bu ürünlerini pazarlamaları ve satmaları için yine Büyükşehir Belediyesi olarak sağlayacağımız imkânlarla yer açmayı planlıyoruz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı