Malatya’nın öz malı Esenlik 39. şubesini Çilesiz Mahallesi’nde açtı


Gündem 4.06.2021 03:00:00 0
Malatya’nın öz malı Esenlik 39. şubesini Çilesiz Mahallesi’nde açtı

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, Marketlerin 39’uncu şubesini Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda açtı.

MALATYA (İGFA)- Esenlik A.Ş, Malatyalılardan aldığı destekle büyümeye ve ihtiyaç duyulan yerlere yeni şubeler açmaya devam ediyor. 39’ncu şubesi 400 m2’lik alanda Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda yeni konsepti ile açan Esenlik A.Ş Malatyalılara uygun fiyat ve kaliteli ürün politikasını sürdürmeye devam edecek.

Sıkıntılı bir süreçten geçen Esenlik Şirketini göreve geldikten sonra tekrar eski günlerine ulaştırdıklarını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Esenlik şirketimizin 39’ncu şubesinin açılışında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde Esenlik hakikaten sıkıntılı bir süreçteydi. Sağ olsun şirket genel müdürümüz, yardımcıları ve çalışanlarımız Esenlik Şirketimizi Malatya’nın markası olan şirketimizi tekrar eski günlerine ulaştırdılar. Şuanda müşteri profiline ve günlük bilançolarına baktığımızda hakikaten şirketimiz en üst seviyeye ulaştı. Büyükşehir, Battalgazi, Yeşilyurt ve diğer ilçelerimizde kadın kooperatifleri var. Kooperatiflerimizin ve çiftçilerimizin üretimini yaptığı bütün ürünlerimiz de Esenlik Marketlerimizin raflarında yerlerini alıyor. Bu da Malatya için ve istikrar için önemlidir” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı