Malatya Yeşilyurtta içme suyu hattına deplase

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Kendirli Mahallesi Sivasyolu güzergâhında Kuzey Çevreyolu kavşak çalışması noktasında bulunan içme suyu hattının yerini değiştiriyor.


Gündem 26.03.2021 09:00:00 0
Malatya Yeşilyurtta içme suyu hattına deplase
MALATYA (İGFA)- Bölgede yapılan deplase (yer değiştirme) çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, bölgede bulunan içme suyu isale hattının deplase edilebilmesi için altyapı çalışmasının gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Sivas yolu üzerinde Kuzey Çevreyolu’nun geçeceği yerde bazı hatlarımız yol içerisinde kaldığını ifade eden Müdür Karataş, bu nedenle hattın deplase edilmesi gerektiğini belirterek, oluşturdukları yeni güzergâh kapsamında hatların deplase edileceğini kaydetti. İçme suyu hattındaki deplase çalışmalarını yerinde inceleyen Müdür Karataş, trafik akışının rahatlıkla sağlanabilmesi için karayolu üzerinde gerekli tedbirlerimizi aldıklarını belirterek, yapılan çalışmada emeği geçen ekibini tebrik etti.

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak