Malatya Yeşilyurttan Büyükşehire Cumhur ziyareti

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.


Gündem 11.03.2021 18:00:00 0
Malatya Yeşilyurttan Büyükşehire Cumhur ziyareti

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki dönemde yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Pandemi dolayısıyla uzun süredir Başkan Gürkan ile bir araya gelemediklerini belirten MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya,  Cumhur ittifakı Yeşilyurt teşkilatı olarak Büyükşehir Belediye Başkanının her daim yanında olduklarını söyledi.

Siyasi Partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, MHP’nin değerli yöneticileri ile görüş ve önerileri her zaman kendileri için anlamlı olduğunu belirterek,  belediyenin tüm birimleri olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.  "Cumhur ittifakı memleketin istikbaline matuf olan ve memleketin geleceğini düşünen bir ittifak" olduğunu Başkan Gürkan, "Bu anlamda da Cumhur ittifakımızın MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı ve teşkilatını ağırlamak bizlere onur vermiştir. Bizlere güvenenlerin güvenlerine layık olma noktasında Malatya’mızı istikbale götürürken daha güzel, çağdaş ve modern bir şehircilik anlayışının Malatya insanıyla tanışması ve hizmetin sunulması noktasında ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacağız” diye konuştu.


Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı
Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı
Promosyon listesi güncellendi Promosyon listesi güncellendi
Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...