Malatyada 14 bin kişi su borcu yapılandırıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü verilerine göre, su borcu bulunan 14 bin kişi toplamda 34 milyon lira olan borçlarını yapılandırdı.


Gündem 4.02.2021 09:30:00 0
Malatyada 14 bin kişi su borcu yapılandırıldı

MALATYA (İGFA) -  MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, 1 Şubatta sona eren yapılandırma hakkında değerlendirmelerde bulundu. MASKİ’nin alacaklı olduğu 31 Ağustos 2020 tarihi ve öncesine ait ödenmemiş borçlarının yapılandırıldığını söyleyen Karataş, abonelere peşin, iki taksit ve 2’şer aylık periyotlar halinde 6-9-12-18 taksit şeklinde ödemelerin gerçekleştirilebilme fırsatının sunulduğunu söyledi.

Yapılandırma fırsatından yararlanan borçlu abonelere teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, vatandaşların geriye dönük borçlarına uygulanan gecikme zammı ve faizini ödemekten kurtulduğunu söyledi.

İLK TAKSİT 1 MART

Borçlarını yeniden yapılandıranlar ilk taksit ödemelerini 1 Mart 2021 tarihi bitimine kadar yapabilecek. Peşin ödeme seçeneğini tercih edenler de ödemelerini aynı tarihe kadar gerçekleştirebilecek.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı