Malatyada 23 Nisan şiirleri ödüllendirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk ve ortaokul düzeyinde gerçekleştirilen 101. Yıl Şiir yarışması ödül töreni düzenlendi.


Gündem 28.04.2021 17:00:00 0
Malatyada 23 Nisan şiirleri ödüllendirildi

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasına ilkokul düzeyinde 121, ortaokul düzeyinde ise 143 öğrenci katılım sağladı. Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Genel Sekreter Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile Şiir Yarışmasına müracaat eden öğrenci ve aileleri katıldı. 

Programda ilk ve ortaokul düzeyinde birinci olan öğrenciler şiirlerini okudu. Konuşmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlkokul düzeyinde 1. olan Elvin Mina Edeoğlu’na Bisiklet, 2. olan Yaren Damla Yurtcu’yascooter, 3. olan Elif Şam ise kol saati hediye edilirken, 
ortaokul düzeyinde 1. olan Dilanur Öztürk’e bisiklet, 2. olan Ömer Kayaduman’a tablet, 3. olan Melisanur Şimşek’e ise kol saati hediye edildi. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor