Malatyada 75 acil toplanma alanı belirlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olası doğal afetler ve acil durumlara karşı vatandaşların toplanacağı 75 alandan biri olan Arguvan Nazım Hikmet Meydanı’na acil toplanma yön levhasının montesi yapıldı.


Gündem 5.04.2021 16:30:00 0
Malatyada 75 acil toplanma alanı belirlendi
MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaşanacak olası doğal afet ve acil durumlara karşı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda il genelinde yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 75 farklı noktada vatandaşların yararlanabileceği toplanma alanları belirlendi. Arguvan ilçesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Senlik – benlik davası yok. Görmek istediğimiz, duymak istediğimiz sözleri kendisinden duyuyoruz. Arguvan’a yapılan hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. TEDBİR ALMAK ZORUNDAYIZ Büyükşehir Belediyesi ve AFAD İl Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde acil toplanma alanları belirlediklerini belirten Başkan Gürkan, “Yön levhasının montesini Arguvan ilçemizdeki Nazım Hikmet Meydanında değerli Belediye Başkanımız ile birlikte yapıyoruz. Malatya’mızda deprem ve acil durumlarda toplanma alanı olarak toplam 75 meydan belirlenmiştir. Bu meydanlardan üçü Arguvan ilçemizde bulunmaktadır. Bu alanda yapmış olduğumuz yön levhasının montesi ile çalışmalarımızı Malatya genelinde başlatmış olduk. Olabilecek aksilik ve olumsuzluklara karşı tedbirlerimizi almak zorundayız. Bu çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükkılıç: “Kapuzbaşı şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor” Büyükkılıç: “Kapuzbaşı şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor”
Antalya'da yeni dönem hızlı başladı Antalya'da yeni dönem hızlı başladı
Makine ihracatı ilk çeyrekte 6,9 milyar dolar Makine ihracatı ilk çeyrekte 6,9 milyar dolar
Lalapaşa'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 kişi yakalandı Lalapaşa'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 kişi yakalandı
Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı'ndan Başkan Hoşgül'e teşekkür Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı'ndan Başkan Hoşgül'e teşekkür