Malatyada AK Kadınlar Pelitoğluna emanet

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Özlem Pelitoğlu seçildi.


Gündem 21.02.2021 10:30:00 0
Malatyada AK Kadınlar Pelitoğluna emanet

MALATYA (İGFA) - Malatyada AK Parti İl Kadın Kolları, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Spor Salonunda yapılan kongreye Malatya Milletvekillerinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğanın da canlı bağlantı ile katıldığı genel kurulda tek liste ile yapılan seçimlerde Özlem Pelitoğlu iş başına geldi. Başkan Pelioğlu, AK Parti Malatya teşkilatı olarak 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarını canla, başla sürdürdüklerini belirterek, "Kadın olmanın vermiş olduğu bilinçle, bir yandan annelik vazifemizi yerine getirirken, bir yanda toplumun temel taşı olan aile mefhumunu ayakta tutup yüceltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm bunların yanında ise siyasetin öznesi olarak ülkemizin aydınlık yarınlarına ışık tutuyoruz. Bu hak davamızı halka hizmet noktasında durmadan usanmadan ve ekip ruhuyla daha ileriye götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 Özlem Pelitoğlu başkanlığındaki yönetimde şu isimler görev aldı:

Alev Ersan, Aslı Gizem Gündüz, Asuman Polat, Aşhan Ekici, Ayşe Turhan, Ayşegül P.Canyurt, Azize Yücetaş, Berna Tepe, Büşra Başar, Çiğdem Karaaslan, Derya Özdem, Dilek Keleş, Ebru Sena Durak, Emine Başgel, Fadime Orhan, Fadime Tomo Adıyaman, Gülhan Kırıcı Bayındır, Gülşen Kaplan, İlknur Polat, Naile Altuntaş, Nazan Karakurt, Nezahat Okuşluk, Nebahat Atabay, Nilgün Doğan, Nilgün Yüzer, Nilüfer Doğan, Nurten Türkoğlu, Perihan Baloğlu, Rahime Seyhan, Raziye Ulak, Rüya Koca, Selma Çavdar, Seval Gültekin, Sevgi Çolak, Sevil Şimşek, Selma Ezen, Sema Bulut, Sibel Tosun, Sonay Ildıröz, Songül Aksüt, Sündüz Koç, Şahide Baran, Şenay Gültekin, Şemsul Şule Dalgakıran, Uğur Dilan Özpolat, Zehra Ertuğrul, Zeynep Sürücü, Zübeyde Bulut, Zübeyde Balık. 


KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ