Malatyada amatör spor kulüplerinden Başkan Güdere ziyaret

Malatyada Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Gündem 7.03.2021 11:00:00 0
Malatyada amatör spor kulüplerinden Başkan Güdere ziyaret

MALATYA (İGFA) - Malatyada Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, amatör sporlarına verdiği destekle bilinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Gençlerin her daim emrine amade olan Başkan Güder, “Gençlerimizi hayata hazırlamada en önemli argümanımız, spordur. Battalgazi’mizde gençliğimize ve spora ciddi yatırımlar yapıyoruz” dedi. İlçeye yapılan gençlik ve spor yatırımları hakkında genel bilgiler veren Güder, sporun gelişimine katkı sağlayan Amatör Spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde bugüne kadar gerekli desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edeceğini söyledi.

Gençlik yatırımları kapsamında Battalgazi Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte ilçeye 25 milyonluk yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Güder, "İki adet gençlik merkezi sözümüzden ilkini tamamladık, diğerinin çalışmaları ise devam ediyor. Bizler gençliğimize ve geleceklerine büyük önem veriyoruz” dedi.

ÖZDEMİR: “MALATYA’NIN SPORDA POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK”

Malatya’nın spordaki potansiyelinin çok yüksek olduğunu anlatan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ise, il genelinde çeşitli branşlarda 184 amatör kulüp olduğunu, bunlardan 50sinin futbol kulübü, 134’ünün se diğer branşları kapsayan kulüplerin oluşturduğunu söyledi. "Malatya’nın sporda potansiyeli çok yüksek" diyen Özdemir, "Pandemi nedeniyle kulüplerimiz sıkıntılı günlerden geçiyor.  El birliği ile bu sürecide birlikte atlayacağız. Amatör kulüpler olarak tek amacımız, Malatyalı gençlerimizi spor ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır" diye konuştu. Özdemir, Başkan Güdere desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

  

 


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı