Malatyada Battalgazi Belediyesi Çevre Yolu altına el attı

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediyesince Çevre yolu altındaki mahallelere ciddi yatırımlar yapıldığını söyledi.


Gündem 20.02.2021 01:00:00 0
Malatyada Battalgazi Belediyesi Çevre Yolu altına el attı

MALATYA (İGFA) - AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından hayata geçirilen Derme Deresi Islah çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden son durum hakkında bilgiler alan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, türkülere konu olan projeyle çevreyolu alt kısmının çehresinin baştan aşağıya değiştiğine vurgu yaparak, Şehit Fevzi Mahallesi’nde başlayacak olan kentsel dönüşüm projesi ile bütünleşen bir proje olduğuna dikkat çekti. Projeyi hayata geçiren Başkan Güder’in hizmetlerini ilk günkü heyecan ve aşkla sürdürdüğünü belirterek özel olarak tebrik eden Milletvekili Çakır, Battalgazi’yi güzel yarınların beklediğini ifade etti.

BAŞKAN GÜDER: MİLLETE HİZMET YOLUNDA DURMA YOK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise Derme Deresi Islah Projesi’ni çok önemsediğini dile getirdi. Battalgazi Belediyesi olarak Battalgazi’mizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında gerek kültürel, gerek sosyal, gerekse alt ve üst yapı noktalarında çalışmaları gece-gündüz demeden sürdürdüklerini ifade eden Başkan Güder, "Battalgazi’mizin her geçen gün çehresi değişiyor. Bizler milletimize efendi olmak için bu makamlara gelmedik. Bizler hizmetkar olmaya geldik. Millete hizmet etme yolunda ne diyoruz; Durmak yok, yola devam" dedi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise, Derme Deresi’nin ciddi bir ıslaha ve bakıma ihtiyacı olduğunu dile getirerek, Battalgazi’yi güzel yarınlar beklediğini söyledi.

 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı