Malatyada hastaneye ulaşım kolaylaşıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesinin olduğu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu açılan alternatif yolla en aza indiriyor.


Gündem 26.03.2021 09:00:00 0
Malatyada hastaneye ulaşım kolaylaşıyor
MALATYA (İGFA)- Malatya genelinde yaşanan trafik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla birçok çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşım noktasında ve hastane içinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçebilmek için başlattığı alternatif yol çalışmalarını tamamladı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında çalışmaların tamamlandığını belirten Yol ve Altyapı Daire Başkanı Mehmet Mert, “Büyükşehir Belediyesi olarak Hastane çevresindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Anayurt Bulvarını açtık. İstasyon Caddesini genişleterek yeniledik. Bu çalışmaların yanında hastane içi trafiğin rahatlatılması amacıyla Anayurt Bulvarından Çevre Yolu’na bir bağlantı yolu açılarak ve hastaneye ulaşım noktasında vatandaşlarımızın kullandığı kaldırımlar 2 metreden yaklaşık 5 metre genişliğe çıkarılmıştır” dedi. HİZMET VE YATIRIM DEVAM EDİYOR Büyükşehirin Malatyanın her noktasında hizmet ve yatırımlarına devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mevcut çalışmaların yanında bağlantı yolları ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini kaydetti. Ergenekon Kavşağının Anayurt Bulvarından Eğitim ve Araştırma Hastahanesi içinden geçerek Çevre Yolu bağlantı yoluna geçen bölümünün tamamladığını kaydeden Başkan Gürkan, söz konusu yolun aynı zamanda hastane içindeki trafik yoğunluğunu da rahatlatacağını söyledi.

Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı? Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı?
Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti
“Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız” “Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız”
Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım
Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı