Malatyada kaçak kazı yapan 5 kişi yakalandı

Malatyada bir binanın bodrumunda kaçak kazı yapan 5 kişi kırıcı malzemeleriyle birlikte yakalandı.


Gündem 9.02.2021 15:30:00 0
Malatyada kaçak kazı yapan 5 kişi yakalandı

MALATYA (İGFA) - Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Battalgazi ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İnşaat halinde bulunan iki katlı binanın bodrum katında kazı yapan 5 şahısı suçüstü yakaladı. 18 metre uzunluğundaki çukura itfaiye unsurlarının yardımı ile girildiğinde, 2 adet kırıcı hilti, 1 adet aydınlatma cihazı bulunurken, çukur içerisine elektrik hattı çekildiği görüldü. Malzemelere el konulurken, şüpheli 5 şahsa 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

  


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı