Malatyada Kernek Onur Ödülleri verildi


Gündem 31.10.2021 16:30:00 0
Malatyada Kernek Onur Ödülleri verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılan Kernek Meydanı’nın açılış töreninde ‘Kernek Onur Ödülleri’ ödül töreni yapıldı. Malatya’nın tarihinde önemli bir yere sahip olan Kernek Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle ödüller sahiplerine verildi.

MALATYA (İGFA)-  Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açıldı. On binlerin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapılan açılışta ‘Kernek Onur Ödülleri’ ödül töreni de yapıldı.

Kernek Meydanı’nın açılışının ardından yapılan Kernek Onur Ödülleri töreninde, İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a, Ampute Milli Takım Kaptanı ve Kalecisi Selim Karadağ’a, Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuar'ında dünya birincisi olan Feridun Balaban’a ‘Kernek Onur Ödülü verildi.

Kernek Onur Ödülleri töreninde ödül alan Malatyalı hemşerimiz Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, "Malatya’ya geldiğimde bana Filenin Sultanlarını çok sordular. Filenin Sultanları dünyada ve Avrupa’da çok büyük bir olay yarattı. Filenin Sultanlarını Malatya’da görmek istiyoruz dediler. Bende Malatya’mıza çok güzel hizmet eden büyüklerimize ve memleketimize mutlaka ilk milli maçı Malatya’da oynayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" dedi. 


Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç