Malatyada şehit polisler kabirlerinde ziyaret edildi

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Polis Haftası dolayısı ile şehit aileleri ile birlikte şehit olan polisleri kabirleri başında ziyaret ettiler.


Gündem 9.04.2021 17:30:00 0
Malatyada şehit polisler kabirlerinde ziyaret edildi
MALATYA (İGFA)- Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan Şehitlik’te düzenlenen programa Şehit Aileleri, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Malatya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı ve aynı zamanda Gazi Turgut Koç, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği gönüllü üyesi Emrah Türk katıldı.
Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyesi görme engelli ve babası şehit olan Yasin Muharravi Kuran-ı Kerim okuyarak, şehitlerimiz için dua etti.
Vatan toprakları üzerinde rahatça hareket edebilmemizin onların kahramanlıklarına borçlu olduğumuzu ifade eden Hasan Batar, “Şehit polislerimizin aileleri başta olmak üzere emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyoruz” dedi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Gazi Turgut Koç, Polis Haftası’nda şehit polislerini ve ailelerini unutmadıkları için Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teşekkür ederek, emniyet teşkilatının gününü kutladı.
Programın sonunda Emrah Türk tarafından şehit ailesine Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı
Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı
Promosyon listesi güncellendi Promosyon listesi güncellendi
Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...