Malatyada semt konaklarında kurslara yoğun ilgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı semt konakları dikiş, nakış, halı dokuma ve ahşap kurslarını pandemi tedbirlerine uygun bir şekilde sürdürüyor.


Gündem 24.02.2021 11:00:00 0
Malatyada semt konaklarında kurslara yoğun ilgi

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Özalper Semt Konağı kurslarında usta öğretici olarak görev yapan Ülkü Boran, kendilerine sağlanan bu imkânlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. 7 yıldır Özalper Semt Konağı’nda görev yaptığını ifade eden Usta öğretici Boran, pandemi dolayısıyla kursiyerlerin dönüşümlü olarak kurslara katıldığını belirterek, kendilerine bu ortam ve imkânları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkana teşekkür etti.

Büyükşehirin kurslardan memnun olduklarını belirten kursiyerlerden Gül Keklik ise, “Ev hanımları olarak böyle kursların olması bizim için büyük bir imkân. Yaptığımız işleri ucuza mal ederek, aile bütçemize de katkıda bulunuyoruz. Özellikle çok ucuz maliyetli şeylerle çok güzel şeyler ortaya çıkarabiliyoruz" dedi.

 

  

 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!