Malatyada Şire Pazarı için Sarıcıoğlu sakinlerinden ziyaret

Malatyada Sarıcıoğlu Mahallesi sakinleri Şire Pazarının taşınmasından memnuniyetini Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkana yaptığı ziyarette dile getirdi.


Gündem 21.02.2021 22:00:00 0
Malatyada Şire Pazarı için Sarıcıoğlu sakinlerinden ziyaret

MALATYA (İGFA) - Malatyada Sarıcıoğlu Mahallesi sakinleri, Yeni Şire Pazarı Projesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkanı makamında ziyaret etti.

Mahalle sakinlerine eşlik eden Sarıcıoğlu Mahallesi Muhtarı  Fatih Yücel, Şire Pazarının yapımını duydukları andan bu yana mahalle olarak rahatladıklarını ifade ederek, "Mahallede bulunan apartman altındaki depolar ve trafik yoğunluğu büyük sıkıntı oluşturuyordu. Şire Pazarı’nın yapımı tüm siyasilerin vaatleri arasındaydı ama başkanımızın girişimiyle gerçekleşti. Mahallemiz Çevreyolu altı olduğu için yıllarca yetim kaldı" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şire Pazarının hakikaten kanayan bir yara olduğunu belirterek, "Uzun zamandan beri Malatya kamuoyunda hep dile getirilip ama bir türlü mesafe kat edilmeyen bir yaraydı. İnşallah geçtiğimiz meclis toplantısında ihale edilmesi noktasında ve meclise yetki verilmesi noktasında karar alındı. Fırat Kalkınma Ajansı ile oranın sosyal tesisi ile ilgili protokolü imzalandı. Malatyalı işçilerimize sunmayı umut ediyorum" dedi.

Görüşme sonunda Sarıcıoğlu Muhtarı ve mahalle sakinleri Başkan Gürkan’a tablo hediye etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı