Malatyada Yeşilyurt sakinleri internete Büyükşehir eliyle kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı 500 haneli İkizce Mahallesi’nde öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı’na (EBA) ulaşabilmesini sağlamak ve öğrenim hayatını sürdürülebilir kılmak amacıyla internet sorununu çözüme kavuşturdu.


Gündem 12.02.2021 15:00:00 0
Malatyada Yeşilyurt sakinleri internete Büyükşehir eliyle kavuştu

MALATYA (İGFA) - Malatyada internet altyapısı olmayan Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi’nde internet altyapısı kurulana kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından internet erişimi sağlanarak 100 öğrencinin yaşadığı sıkıntı giderildi.

İkizce Mahalle Muhtarı Şahin Erdal, internet altyapısı sağlanana kadar konuyla ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkana duyarlılığından ötürü etti.  Mahalle sakinlerinden Meryem Karacoban ise, internet erişiminin sağlanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Allah devletimizden ve Belediye Başkanımızdan razı olsun. Bir babaanne olarak torunlarımın derslerinden geri kalmasına çok üzülüyordum. 2 torunum burada okuyor. Torunlarımın derslerine girecekleri için çok mutluyum. Belediye Başkanımıza minnettarız çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor
Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu