Malatyalı hayırsever iş insanları Battalgazi için toplandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’daki hayırsever iş insanları ile bir araya geldi.


Gündem 23.02.2021 13:00:00 0
Malatyalı hayırsever iş insanları Battalgazi için toplandı

MALATYA (İGFA) - Malatyada Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, il genelindeki hayırsever iş insanlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık iki yıla yakın görev süreci içinde Battalgazi’de gerçekleştirilen yatırımlar hakkında iş insanlarına sinevizyon gösterisiyle bilgiler veren Başkan Güder, ilçeye çok ciddi yatırımların yapıldığına dikkat çekerek, hizmetlerinde istişareye büyük önem verdiğini belirtti.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda hayırsever iş adamı katıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçeyi ortak akılla yönettiklerini belirterek, "Battalgazi’nin niteliksiz göç almakla birlikte, nitelikli göç veren bir ilçe konumunda. Bizlerde bu göçün önüne geçmek ve bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak adına, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm Malatya’da bilir ki bizler ilçemizi istişare ile yönetiyoruz. İlçemize bir hizmet veya yatırım yapacaksak eğer; sivil toplum kuruluşlarımızla, iş insanlarımızla, derneklerimizle, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla ve şehrin önde gelen insanlarıyla istişare yaparak gerçekleştiriyoruz" dedi.

Toplantıda söz alan Battalgazi Kaymakamı Abdul Kadir Duran ise, Yeşilyurt ilçesi ile Battalgazi ilçemiz arasında bir gelişmişlik farkı olmasının en büyük nedeninin Battalgazi’nin doğuda, Yeşilyurt’un ise batıda kalması olduğunu kaydetti.  AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da, yaşanan deprem ve halen süren pandemi dönemi yaşanmasına rağmen Battalgazi’de hizmetin durmadığını ifade ederek, "Deprem konutlarından tutunda, ilçenin günlük dezenfeksiyon edilmesine kadar birçok konuda ilçe başarılı bir sınav verilmiştir" dedi.

Konuşmalar sonrasında AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve diğer katılımcı protokol, hayırsever iş insanlarına desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

  

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı