Malatyalı öğrencilerden Kütüphaneler Haftası ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Salköprü Semt Konağı öğrencileri, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ziyarette bulundu.


Gündem 4.04.2021 17:00:00 0
Malatyalı öğrencilerden Kütüphaneler Haftası ziyareti
MALATYA (İGFA)-   Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerden temsilci olarak konuşan Tuğba Yoldaş, “Semt Konakları’nda verilen kurslardan çok memnunuz. Öğretmenlerimiz çok iyi. Ödevlerimiz konusunda çok yardımcı oluyorlar. Sayın Başkanım bizi ağırladığınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Gürkan ise öğrencileri kabulünde yaptığı konuşmada, “Gezmek pratiktir, okumak teoriktir. Her ikisi de insanın zihnin de belirleyici kalıcı izler ve davranış kalıpları oluşturur. Hem okuyacağız, hem gezeceğiz ve teorik bilgiyi her iki şekilde alacağız. Bol bol kitap okumanızı da temenni ediyorum. Öğretmenlerinize saygı gösterme noktasında azami titizliği gösterin” diye konuştu. Ziyarette öğrencilerden Belçin Karabulut ise Başkan Gürkan’a çiçek takdim etti.

Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi
Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak