Gündem

Gündem Haberleri

Malatyanın AK gençlerine ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Birlik beraberlik içerisinde bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte çalmadığımız kapı


Gündem 14.03.2021 18:30:00 0
Malatyanın AK gençlerine ziyaret

MALATYA (İGFA) - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehir imar ederken nesli ihya eden bir belediye başkanına sahip oldukları için mutlu olduklarını belirten Başkan Özhüsrev, gençlerin derdinden anlayan, gençlerle gençleşen bir Belediye Başkanı’na sahip olduklarından ötürü kendisine teşekkür etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan ve yapılacak çalışmaları paylaştı.

Büyükşehir olarak Malatya tarihinde yıllardan beri sorun olarak duran Vagon Onarım Fabrikasının yerine üç fabrika kurulacağını belirten Başkan Gürkan, "Yimpaş yeniden ayağa kaldırılacak. Fuar Merkezi, Şire Pazarı, Bugday Pazarı, Fidancılar Sitesi, Ekmek ve Yemek Fabrikası, Spor tesisleri, Gençlik Merkezi, Yeni Meydan Düzenlemesi, altyapı ve üstyapı çalışmaları, yeşil alan ve park çalışmaları, yeni Sanayi Sitesi ile HES ve GES çalışmaları ile Malatya’da yıllardan beri yapılmayan birçok hizmet Malatya’ya kazandırılıyor. Geçtiğimiz dönemde 2 bin km asfalt çalışması yaparak Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık. Birlik beraberlik içerisinde olursanız bu hizmetler gerçekleşiyor. İşte bu yapılan hizmetleri sizler anlatacaksınız. Cumhurbaşkanımız Grup Toplantısında Malatya’yı örnek verirken Malatya’nın bu değerlerini biliyor. Bizler bu memleketi gönlü aşk olanın şehri gülistan olur anlayışı içerisinde sizlerle birlikte bu şehri gülistan yapacağız. Bunu yaparken de kırmadan, dökmeden, incitmeden bunları yapacağız" diye konuştu.

 


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.