Malatyaya soğuk ve yağışlı hava geliyor

Malatya ve çevresi, bu akşamdan itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.


Gündem 16.02.2021 16:30:00 0
Malatyaya soğuk ve yağışlı hava geliyor

MALATYA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin16 Şubat Salı akşamı saat 20.00 itibariyle soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini duyurdu. 17 Şubat akşamına kadar devam edecek yağışların, yağmur, karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı etkili olacağını belirten meteoroloji, bölgede 20 cm ve üzeri kar yağışının da beklendiğini bildirdi. Malatyada ulaşımda aksamalar, dağlık ve eğimli bölgelerde çığ ile kuvvetli buzlanma, don tahminlerine karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.


Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı