Gündem

Gündem Haberleri

Maldivler hasreti bitti


Gündem 3.06.2020 23:15:00 0
Maldivler hasreti bitti

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki ‘Türkiye’nin Maldivleri’ olarak bilinen Salda Gölü, normalleşme süreci kapsamında tekrar ziyarete açıldı

BURDUR'UN Yeşilova ilçesinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında, yaklaşık 2 aydır kapalı tutulan 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak bilinen Salda Gölü ve çevresi, normalleşme süreci kapsamında yeniden ziyarete açıldı. Ziyaretçiler, jandarma ekiplerince ateşleri ölçülerek bölgeye alınırken, ayrıca maske takma zorunluluğu ve sosyal mesafe kuralı da hatırlatıldı.

KONTROLLÜ GİRİŞ
Ziyaretçiler Beyaz Adalar bölgesindeki tek giriş noktasından içeri alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgeyi sürekli kontrol ederken, ziyaretçileri de koronavirüs salgınına yönelik alınan önlemlere uymaları konusunda uyardı.

Burdur’lu öğrenciler salda kayak merkezi’nde kışın keyfini çıkardı Bucak ilçesinden gelen öğrenci ve öğretmenler, Salda Kayak Merkezi’nde Belediye Başkanı Okan Kurd’un ev sahipliğinde ağırlandı; öğrenciler kar ve kayak keyfini doyasıya yaşadı.
Ankara’dan Sütçüler’e gençlik ve spor müjdeleri Isparta Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ankara’da yapılan görüşmeden ilçeye yönelik yeni gençlik ve spor yatırımı müjdeleriyle döndüklerini açıkladı.
Isparta terziler ve yorgancılar odası’nda sürpriz değişim Isparta Terziler ve Yorgancılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde ilk kez başkan değişti; mevcut başkan Fehmi Demirsöken 53 oyda kalırken, Celil Tos 97 oyla yeni başkan seçildi.
ASAT ve ALDAŞ yöneticilerine gözaltı operasyonu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında ASAT ve ALDAŞ’ta görev yapan, aralarında eski ve mevcut yöneticilerin de bulunduğu 20 kişi sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gö
Halk otobüsleri Esnafına EminEvim’den özel finansman desteği Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile EminEvim arasında imzalanan protokolle, esnaf ve çalışanlara araç ve ev alımlarında ek finansman indirimi sağlanacak.