Manisa Alaşehir’de yol genişletme çalışması


Gündem 9.07.2021 14:00:00 0
Manisa Alaşehir’de yol genişletme çalışması

Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan kırsal mahallelerin gelişimi için ulaşım imkanlarını arttırmayı amaçlayan ve bu nedenle asfalt çalışmalarını bu noktalarda yoğunlaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Uluderbent-Örencik güzergahını Sarıgöl Kızılçukur Mahallesi’ne bağlayan grup yolunda genişletme çalışmalarını sürdürüyor.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş ve bölge muhtarları ile birlikte Alaşehir ilçesi Örencik Mahallesi’nde yapılan yol genişletme çalışmalarını inceledi.

İş makineleri ile güzergâhta yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yol şantiye şefi, Alaşehir’de Uluderbent-Örencik Mahalleleri ile Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesini birbirine bağlayan 3 bin 250 metrelik hat boyunca 3 metre olan yol genişliğinin 7 metreye çıkarıldığını söyledi. Yoldaki genişletme çalışmasının akabinde temel malzeme serimi ve satih kaplamasının yapılacağı ifade edildi.    

Alaşehir Örencik Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez de yol genişletme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sönmez, “Özellikle yaz aylarında üzüm sezonu başladığında Ödemiş ve Kiraz ilçesinin bütün işçileri Sarıgöl, Denizli-Buldan tarafına bu yoldan gidiyorlar. Bu yolun aşırı derecede bir kullanım yoğunluğu var. Bölge halkı tarafından yıllardır açılması bekleniyordu. Bugüne kısmetmiş. Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün’e, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’ya ve ekiplere bu emeği yolumuza verdikleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak